Види паніровок

Паніровка - це кулінарна обробка м'ясних, рибних, овочевих шматків перед обсмажуванням, обвалювання їх у борошні або сухарях, інших сипучих продуктах. Панірування потрібне для того, щоб зберегти соковитість основного продукту, надати йому нового вигляду, аромату, смаку.
ІНШІ ВИДИ ПАНІРОВОК Кунжут В паніровці з кунжуту можна обсмажувати шматочки м'яса, риби, яблук, бананів і груш. Морквяна стружка Щоб приготувати цю паніровку, моркву потрібно натерти на тертці і просушити в духовці. Панірування буде добре триматися, якщо продукт попередньо занурити в кляр чи яйце. Горіхи Горіхова паніровка не тільки надає страві апетитний вигляд, поліпшує смак і аромат, але і робить її ситніше. Продукти панірують у різних горіхах, попередньо їх трохи подрібнивши. Пластівці Вівсяні або гречані пластівці доповнять смак рибних страв. Шматочки риби (котлети) потрібно обваляти в борошні і яйцях, а потім в пластівцях. Манна крупа Манна крупа відтіняє смак морепродуктів, курячого м'яса і капусти. Обваляйте шматочки в борошні, потім змочіть в рослинному маслі або льєзоні і посипати зверху манною крупою. Крекери і чіпси. Це панірування змінить смак будь-яких котлет. Для панірування крекери або чіпси потрібно стовкти в крихту. КОРИСНО ЗНАТИ: •Не зберігайте нарізані шматочки риби: з них швидко виділяється велика кількість соку і поживних речовин. •Не зберігайте запаніровані напівфабрикати: сік, який виділяється з них, зволожить паніровку і вона відстане.

Комментарии