Тест " Конвекційна піч ( шафа) в лабораторії"
1. Піч призначена безпосередньо для :
а) запікання виробів
б) випікання виробів
2. Яка максимальна температура розігріву камери ?
а) 360 0 С
б) 400 0 С
в) 260 0 С
3. В конвекційній печі Unox XF023 Anna є зволоження " ?
а ) так
б ) ні
4. Скільки рівнів під пекарські листи має піч?
а) 2
б ) 4
в ) 6
5. Як правильно починати роботу печі ?
а) поставити листи з н/ф в піч і ввимкнути
б) ввимкнути , почекати 15 хв. і поставити листи в піч
6 . До якої температури потрібно нагріти камеру шафи?
а) на 30 0 С вище ніж для випікання виробів
б ) на 30 0 С нище ніж для випікання виробів
7. З якого матеріалу виготовлені дверцята в шафі ?
а) скляні
б) металеві
8. Яка конвекція в камері шафи Unox XF023 Anna ?
а) природня
б) примусова
9. Яке керування шафою Unox XF023 Anna ?
а) сенсорне
б) механічне
10 .Чи є таймер часу в моделі яка знаходиться в лабораторії?
а) так
б) ні
Комментарии
Отправить комментарий