Тест " Конвекційна піч ( шафа) в лабораторії"


Тест " Конвекційна піч ( шафа) в лабораторії"
1. Піч призначена безпосередньо для :
а) запікання виробів 
 б) випікання виробів 
2. Яка максимальна температура розігріву камери ?
 а) 360 0 С 
 б) 400 0 С 
 в) 260 0 С 
3. В конвекційній печі  Unox XF023 Anna є зволоження " ?
 а ) так
 б ) ні 
4. Скільки рівнів під пекарські листи має піч?
 а)  2
 б ) 4 
 в ) 6 
5. Як правильно починати роботу печі ?
 а) поставити листи з н/ф в піч і ввимкнути 
 б) ввимкнути , почекати 15 хв. і поставити листи в піч 
6 . До якої температури потрібно нагріти камеру шафи?
 а) на 30 0 С вище ніж для випікання виробів 
б ) на 30 0 С нище ніж для випікання виробів 
7. З якого матеріалу виготовлені дверцята в шафі ?
 а) скляні 
 б)  металеві 
8. Яка конвекція в камері шафи Unox XF023 Anna ?
 а) природня 
 б) примусова 
9. Яке керування  шафою Unox XF023 Anna ?
 а) сенсорне 
 б) механічне 
10 .Чи є таймер часу в моделі яка знаходиться в лабораторії?
 а) так 
 б) ні 



Комментарии