Мідії з чорнослива .

Мідії з чорнослива .

У цій легкій закусці  відмінно поєднується смак чорносливу і сирно-горіхова начинка.

Мідії з чорносливу - відмінна закуска  на святковий стіл.

Здивуйте свої гостей і близьких незвичайною стравою 

СКЛАДОВІ

петрушка - 1 пучок
сир - 100 г
часник - 2 зубчики
яєчні жовтки - 2 шт
волоський горіх - 50 г
майонез - 2 ст. л.
чорнослив - 300 г
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Спочатку підготуємо волоські горіхи. Їх потрібно підсмажити в духовці або на сковороді. Смажити  в духовці приблизно 10-15 хвилин при температурі 170 градусів.
Смажені і вже остиглі горіхи подрібнюємо в подрібнювачі ,  або дрібно нарізаємо ножем.

Яйця поділяємо на білок і жовток. Білок нам не знадобиться, а жовтки подрібнюємо виделкою.
Дрібно нарізаємо пучок петрушки. Сир натираємо на дрібній тертці.

До тертому сиру додаємо подрібнені горіхи, розтертий жовток, петрушку, сюди ж видавлюємо часник через прес. Заправляємо двома столовими ложками майонезу і все добре перемішуємо.

Тепер підготуємо чорнослив. Його потрібно обов'язково помити і залити окропом на 5 хвилин.Через 5 хвилин воду зливаємо і кожен чорнослив розрізаємо вздовж до середини і трохи розправляємо пальцями.

Підготовлений чорнослив заповнюємо начинкою. Мідії з чорносливу красиво сервіруємо на блюді і подаємо на святковий стіл.

Комментарии