Мідії з чорнослива .
У цій легкій закусці відмінно поєднується смак чорносливу і сирно-горіхова начинка.
Мідії з чорносливу - відмінна закуска на святковий стіл.
Здивуйте свої гостей і близьких незвичайною стравою
СКЛАДОВІ
петрушка - 1 пучок
сир - 100 г
часник - 2 зубчики
яєчні жовтки - 2 шт
волоський горіх - 50 г
майонез - 2 ст. л.
чорнослив - 300 г
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Спочатку підготуємо волоські горіхи. Їх потрібно підсмажити в духовці або на сковороді. Смажити в духовці приблизно 10-15 хвилин при температурі 170 градусів.
Смажені і вже остиглі горіхи подрібнюємо в подрібнювачі , або дрібно нарізаємо ножем.
Яйця поділяємо на білок і жовток. Білок нам не знадобиться, а жовтки подрібнюємо виделкою.
Дрібно нарізаємо пучок петрушки. Сир натираємо на дрібній тертці.
До тертому сиру додаємо подрібнені горіхи, розтертий жовток, петрушку, сюди ж видавлюємо часник через прес. Заправляємо двома столовими ложками майонезу і все добре перемішуємо.
Тепер підготуємо чорнослив. Його потрібно обов'язково помити і залити окропом на 5 хвилин.Через 5 хвилин воду зливаємо і кожен чорнослив розрізаємо вздовж до середини і трохи розправляємо пальцями.
Підготовлений чорнослив заповнюємо начинкою. Мідії з чорносливу красиво сервіруємо на блюді і подаємо на святковий стіл.

Комментарии
Отправить комментарий