Домашні цукерки .

Домашні цукерки  .

Представляю вашій увазі ласощі, яке ви не знайдете ні в одній кондитерської. А все тому, що воно зроблено своїми руками. Приготувавши хоча б один раз домашні цукерки, ви в сторону магазинних більше не подивитеся.


Складові
Сухе молоко - 250 г
Цукор - 300-350 г
Вершкове масло - 100 г
Вода - 100 мл
Какао-порошок - 2-3 ст. л.
Кардамон - 1 трісок.
приготування
Приготуйте сироп. У сотейнику з товстим дном розчиніть цукор у воді, поставте посуд на вогонь, доведіть до кипіння. Після закипання потримайте на повільному вогні ще 7-10 хвилин до загустіння.
Зніміть сироп з вогню, додайте вершкове масло, перемішайте до однорідності.
Безперервно помішуючи, порціями всипте сухе молоко. У вас повинна вийти однорідна маса без грудочок. На цьому етапі потрібно додати до маси кардамон або інші ароматні спеції (корицю, ваніль). Надішліть масу в холодильник на 30-40 хвилин.
Через відведений час посуд із заготівлею дістаньте. Зліпити з маси вироби будь-якої форми, обваляйте їх в какао. Складіть вироби в контейнер і приберіть в холодильник. Там вони зберігатися можуть до 5 днів.

Домашні цукерки  "Рафаело"

Інгредієнти на 15-20 шт:

- 150 г маскарпоне кімнатної температури,
- 100 г кокосової стружки,
- 50 г цукрової пудри,
- 15-20 шт очищеного мигдалю,
- кокосова стружка для обсипання.

                    У кавомолку висипати пудру і 100 г стружки. Пульсуючими рухами подрібнити до стану борошна, як можна дрібніше. Пересипати в миску, додати маскарпоне, добре перемішати.
                    Мигдаль залити окропом на 5 хвилин, злити і залити знову на 5 хвилин. Зняти шкірку, просто стискаючи між пальцями.
                    Руками злегка змоченими у воді скачати кульки, розміром з волоський горіх, всередину кожного покласти по мигдаленки. Добре обваляти кожну кульку в кокосовій стружці. Зберігати бажано в холодильнику.

Фанж з білого шоколаду 

Солодкість, яку складно віднести до якої-небудь категорії: чи то тістечко,  чи то цукерки,  чи то помадка ... Загалом, не суть важливо: ласощі настільки  класні , що слів описати всю цю красу просто не вистачає.
Вершково-карамельний смак страви підкреслюють в'ялена журавлина і горішки. А завдяки апельсиновим цукатам десерт грає яскравими цитрусовими нотами! Ідеальний антидепресант для себе, відмінний подарунок подрузі, кращий мотиватор для дітей. І найголовніше - ви здивуєтеся, наскільки швидко і просто це готувати.
Порада: рекомендуємо не замінювати шоколад кондитерськими шоколадними чіпсами, вони можуть не розтопиться як годиться. Часто в таких продуктах молочну сироватку замінюють рослинними жирами, під впливом температури вони згортаються в грудки.
складові
Білий шоколад  350 г
Згущене молоко 380 г
Соль1 щеп.
Вершкове масло 10 г
Цукати 2 ст. л.
Кардамон 2 щеп.
Фундук 2 ст. л.
Приготування:
Влийте в миску згущене молоко, додайте шматочки шоколаду. Встановіть посуд на водяну баню. Помішуючи, прогрівайте до повного зникнення грудочок. Додайте сіль.Зніміть посуд з вогню, додайте в'ялену журавлину, апельсинові цукати, подрібнений фундук.

Ще раз перемішайте масу, потім перелийте в форму, застелену фольгою (пергаментом, плівкою) і змащену вершковим маслом. Остудіть, потім відправте в холодильник мінімум на 4 години. Коли десерт застигне, змоченим у воді ножем наріжте його на порційні шматочки.

Пташине молоко 

Пташине молоко:
- 2 білка (80 г)
- 1 ч.л. лимонного соку або лимонної кислоти на кінчику ножа
Для сиропу:
-150 г води
- 4 г агар-агар - 200 г цукру
- 100 г сиропу глюкози
крем:
- 200 г м'якого вершкового масла
- 100 г згущеного молока
-   30 г фісташкової пасти
Складаємо все для сиропу, варимо до 110С. Я помішують силіконовим віночком, інакше агар збирається на дні.
В цей час збиваємо білок до першої піни, додаємо сік і збиваємо до стійкої, але не перебивайте, зупиніться вчасно.
Збиваємо крем до пишності і посветления.
Гарячий сироп заливаємо тонкою цівкою у збивають білки. тут швидкість міксера можна збільшити. Як все влили, то воно вже має бути пишним і красивим, можливо трохи ще підбити. Знизьте швидкість і частинами додайте крем, температура маси повинна бути близько 55 градусів. Як все додали, вимкніть міксер і домішали руками.
Виливаємо в форму, через 3-4 години все вже застигне. Ріжемо на кубики і обваляти -  в малиновій пудрі, або в какао,шоколаді.

Комментарии