Секрети приготування смачних котлет .
Хитрість № 1 - Найсмачніше вийде, якщо змішувати різні фарші: зі свинини, яловичини, баранини.
Хитрість № 2 - Краще не додавати в фарш молоко. Додайте у фарш теплу кип'ячену воду - до консистенції густої сметани.
Хитрість № 3 - Кладіть в кістлявий окорок тільки яєчні жовтки.
Хитрість № 4 - Котлети будуть смачніше, якщо додати більше цибулі.
Хитрість № 5 - Хліб в фарш додавати не обов'язково. Можна покласти будь-які овочі: капусту, картоплю, моркву.
Смажте котлети в добре розігрітій олії або жирі на розпеченій сковороді.
Як панірування використовуйте мелені сухарі або борошно.
Можна обійтися без панірування, просто формуємо котлети мокрими руками і відразу кладемо в розігріте масло.
А якщо ви обмакнете їх у збитий білок, вони вийдуть особливо смачними і соковитими.
Комментарии
Отправить комментарий