Торт зі шпинату" Лісний мох"
Складові:
Набір продуктів для форми діаметром 24 см.
Для тіста:
450 гр. замороженого, нарізаного шпинату;
4 яйця;
2 склянки борошна;
1 і 1/3 склянки олії;
1 повний стакан цукру;
3 чайні ложки розпушувача;
Для крему:Яйця збиваємо з цукром в пухнасту масу, а потім - поступово додаємо масу зі шпинату і масло, що залишилося. Коли інгредієнти з'єднані, додаємо частинами борошно, змішане з розпушувачем все перемішуємо.
Дно дека викладаємо папером для випічки. Нагріваємо і виливаємо тісто в форму, вирівнюємо верх, ставимо в нагріту до 180 градусів духовку. Випікати потрібно протягом години. Після вилучення з духовки пиріг залиште до повного охолодження, можна на всю ніч.
Коржі майбутнього торта ділимо на 3 частини.
Готуємо крем.
Яйця збиваємо, змішуємо з маскарпоне і цукровою пудрою, довзбіваем міксером і в момент виникнення густого крему, з нього відкладаємо 4 столові ложки для змащування боків, а в решту в мисці масу додаємо малину і чорницю, потім акуратно перемішуємо ложкою. (Занадто довго перемішувати не слід. Як тільки отримаєте потрібну консистенцію необхідно припинити перемішування.)
Крем з фруктами ділимо на 2 частини і перемащуємо коржі. Також кремом змащуємо боки торта, а потім ставимо в холодильник 3 години, а краще на всю ніч. Перед самою подачею на стіл верх торта прикрасьте свіжими ягодами або фруктами.

Комментарии
Отправить комментарий