"Обробка овочів та нарізання простими формами "

Виробниче навчання для I курсу : "Обробка овочів та нарізання простими формами  "



Ме           Мета  уроку:
а) навчальна - засвоєння міцного та усвідомленого обсягу загально технічних та спеціальних знань , умінь та навичок з кулінарії шляхом практичних їх застосувань у виробничій діяльності;
б) розвиваюча-формування пізнавальної активності та самостійності, уваги та спостережливості;
в)виховна - виховання поваги до    праці, обраної професії;
г) методична - впровадження новітніх технологій в учбово-виробничий процес.
 

Стійка кухаря 

Виділити недоліки 




Назвати прості форми нарізання для картоплі 


Як називається форма нарізання ? Яке кулінарне використання ?




Назвати форми нарізання 

Яка форма нарізання для картоплі та кулінарне використання ?



Назвати форму нарізання , кулінарне використання 







Комментарии