Виробниче навчання для I курсу : "Обробка овочів та нарізання простими формами "
Ме Мета уроку:
а) навчальна - засвоєння міцного та
усвідомленого обсягу загально технічних та спеціальних знань , умінь та навичок
з кулінарії шляхом практичних їх застосувань у виробничій діяльності;
б) розвиваюча-формування
пізнавальної активності та самостійності, уваги та спостережливості;
в)виховна - виховання поваги до праці, обраної професії;
г) методична - впровадження
новітніх технологій в учбово-виробничий процес.
 |
Стійка кухаря |
 |
Виділити недоліки |
 |
Назвати прості форми нарізання для картоплі |
 |
Як називається форма нарізання ? Яке кулінарне використання ? |
 |
Назвати форми нарізання |
 |
Яка форма нарізання для картоплі та кулінарне використання ? |
 |
Назвати форму нарізання , кулінарне використання |
Комментарии
Отправить комментарий