Тема виробничого навчання " Приготування запечених страв з овочів"
З кожним днем зростає популярність страв, приготованих в духовці.
До того ж зараз модно вести здоровий спосіб життя. Це і відмова від шкідливих звичок, і регулярні заняття спортом, і правильне харчування. Запечені страви значно корисніше їжі, приготовленої звичайним способом.
Відразу хочеться відзначити, приготовані таким чином страви не тільки корисні - вони мають неповторні смак і аромат. Таке частування прекрасно підійде для святкового столу і порадує домочадців в будній день. Головне - правильно його приготувати: не пересушити і вже тим більше не подати до столу в напівсирому вигляді.
Страви із запечених овочів поділяють на 3 групи: овочі запечені у соусі , запіканки , фаршировані овочі.
Ці страви - ідеальний варіант для бажаючих схуднути і в той же час смачно поїсти.
Сьогодні ми готували запечені овочі трьома способами .
 |
Гратен з картоплі - це французька страва, а це вже цікаво. Гратен з картоплі - це по суті запіканка з використанням картоплі. |
 |
У Насті з Анею вийшла картопляна запіканка з сиром , тому що не така соковита, як має бути " |
гратен" . Але ж це красиво ( яка апетитна скоринка ) і це дуже смачно .(PS/ Настя часнику ніколи не буває трохи.)
 |
Аня так хоче спробувати вже таку смачну страву, але ж потрібно дочекатися дегустації . |
 |
Запіканка картопляна з грибами та соусом голандським |
 |
Вадим почав усміхатися і все почало виходити . |
 |
Картопля фарширована м’ясом з грибами з двома соусами - червоним та голанським . Дуже мало красок . |
 |
Автори ціх страв не захотіли фотографуватися, а дарма, виглядає страва дуже апетитно , а назва ще апетитніша -"Гриби запечені в сметанному соусі" , або французький " Жул’єн" |
Комментарии
Отправить комментарий