Страви з запечених овочів

Тема виробничого  навчання " Приготування запечених страв з овочів"

З кожним днем ​​зростає популярність страв, приготованих в духовці.

До того ж зараз модно вести здоровий спосіб життя. Це і відмова від шкідливих звичок, і регулярні заняття спортом, і правильне харчування.  Запечені страви значно корисніше їжі, приготовленої звичайним способом.

Відразу хочеться відзначити, приготовані таким чином страви не тільки корисні - вони мають неповторні смак і аромат. Таке частування прекрасно підійде для святкового столу і порадує домочадців в будній день. Головне - правильно його приготувати: не пересушити і вже тим більше не подати до столу в напівсирому вигляді.
Страви  із запечених овочів поділяють на 3 групи: овочі запечені у соусі , запіканки , фаршировані овочі. 

 Ці страви   - ідеальний варіант для бажаючих схуднути і в той же час смачно поїсти.
 Сьогодні ми готували запечені овочі трьома способами .

Гратен з картоплі - це французька страва, а це вже цікаво. Гратен з картоплі - це по суті запіканка з використанням картоплі.

У Насті з Анею  вийшла   картопляна запіканка з сиром , тому що не така соковита, як має бути "
  гратен" . Але ж це красиво ( яка апетитна скоринка ) і це дуже смачно .(PS/ Настя часнику ніколи не буває трохи.)
Аня  так хоче спробувати вже таку смачну страву, але ж потрібно дочекатися дегустації .

Запіканка картопляна з грибами  та  соусом голандським 

Вадим почав усміхатися і все почало виходити .

Картопля фарширована м’ясом з грибами з двома соусами - червоним та голанським . Дуже мало красок .

Автори ціх страв не захотіли фотографуватися, а дарма, виглядає страва дуже апетитно , а назва  ще апетитніша -"Гриби запечені в сметанному соусі" , або французький " Жул’єн"  

Комментарии