Дистанційне виробниче навчання з теми
" Розробка птиці та приготування н/ф з неї".
Група 2008.
![]() |
| тушка курки |
![]() |
| видалення шиї |
![]() |
| відрубування голови |
![]() |
| відокремлення гомілки та стегенця |
![]() |
| відокремлення окорочків |
![]() |
| відокремлення філе |
![]() |
| нф з птиці |
![]() |
| н/ф куряче філе в сухарях |
![]() |
| відбивання н/ф |
![]() |
| н/ф куряче філе натуральне |
![]() |
| н/ф філе фаршироване |
![]() |
| н/ф шніцель столичний |
![]() |
| велике та мале філе |
![]() |
| н/ф з котлетної маси |
![]() |
| н/ф для смаження, тушкування, запікання |
![]() |
| н/ф філе фарштроване , паніроване в сухарях |
![]() |
| н/ф для котлети по - київськи |
![]() |
| н/ф для запікання |
![]() |
| січеники з курки - бройлера |
width="360" /> |
| страва "січеник з курки бройлера " |




























width="360" />
Комментарии
Отправить комментарий