Напівфабрикати з птиці

                                  Дистанційне виробниче навчання з теми

                                                  

                           " Розробка птиці та приготування н/ф з неї".

                                                                        Група 2008.

тушка курки 


видалення шиї



відрубування голови 

відокремлення гомілки та стегенця 

відокремлення окорочків 


відокремлення філе 

нф з птиці 


н/ф куряче філе в сухарях 

відбивання н/ф 

н/ф куряче філе натуральне 


н/ф філе фаршироване 

н/ф  шніцель столичний 


велике та мале філе 

н/ф з котлетної маси 

н/ф  для смаження, тушкування, запікання 


н/ф філе фарштроване , паніроване в сухарях 


н/ф для котлети по - київськи 




н/ф для запікання 

січеники з курки - бройлера 

width="360" />
страва "січеник з курки бройлера "


Комментарии