Дистанційне виробниче навчання з теми
" Розробка птиці та приготування н/ф з неї".
Група 2008.
![]() |
тушка курки |
![]() |
видалення шиї |
![]() |
відрубування голови |
![]() |
відокремлення гомілки та стегенця |
![]() |
відокремлення окорочків |
![]() |
відокремлення філе |
![]() |
нф з птиці |
![]() |
н/ф куряче філе в сухарях |
![]() |
відбивання н/ф |
![]() |
н/ф куряче філе натуральне |
![]() |
н/ф філе фаршироване |
![]() |
н/ф шніцель столичний |
![]() |
велике та мале філе |
![]() |
н/ф з котлетної маси |
![]() |
н/ф для смаження, тушкування, запікання |
![]() |
н/ф філе фарштроване , паніроване в сухарях |
![]() |
н/ф для котлети по - київськи |
![]() |
н/ф для запікання |
![]() |
січеники з курки - бройлера |
![]() |
страва "січеник з курки бройлера " |
Комментарии
Отправить комментарий