Тест до теми «Приготування
салатів із свіжих овочів»
1.
1 В якому цеху готують салати?
А)гарячому цеху
Б)холодному цеху
В)овочевому цеху
2. 2.Компоненти для салатів з’єднують і заправляють:
А)безпосередньо
перед реалізацією
Б)за 1 годину
до реалізації
В) за 2 години до реалізації
3. 3. САлати із
сирих овочів:
А)збуджують
апетит і є джерелом біологічних речовин
Б)регулюють
діяльність шлунково-кишечного тракту
В)мають високу харчову цінність
4. 4. Заправлені салати з сирих овочів підлягають реалізації протягом
А)30 хвилин
Б)1 години
В) 15 хвилин
5. В 5. В який із
цих салатів додають свіжі яблука?
А)салат «Дністер»
Б)салат
український
В)салат зимовий
6 6. Солити і
перчити салати необхідно…
А)під час
приготування
Б)в кінці
приготування
В)перед подачею
7. С 7. Салати
прикрашають продуктами:
А)які входять
до складу салатів
Б) будь-якими
В) тільки зеленню
8. Д 8. До складу
заправки салатної входять…
А)сіль, перець,
сік лимона
Б)сіль, цукор,
перець, олія, оцет
В)сметана, сіль, перець
9. 9.9. Щоб яблуко
не потемніло під час приготування салату, його потрібно:
А)обдати окропом
Б)збризнути
лимонним соком
В)посипати цукром
10. 10. Температура
подавання холодних страв і закусок..
А) 8-10°С
Б) 10-12°С
В) 5-6°С
Комментарии
Отправить комментарий