Страви з м'яса

 Тест до теми " Страви з м'яса"


1. З якої частини м'яса нарізають ескалоп?

А) корейки

Б) товстий, тонкий краї

В) м'якоті лопатки

2. Для подачі ескалопу використовують....

А) листя салату

Б) крутон з пшеничного хліба

В) кружальця лимону

3.Яка особливість подачі  котлет відбивних?

А) кількість при подачі

Б) на кісточку надівають папільйотку

В) температура подачі.

4. З якої частини туші нарізають битки київські?

А) тазостегнова

Б) корейка

В) товстий, тонкий краї

5. Яку страву готують з м'яса свинини?

А) ромштекс

Б) антрекот

В) ескалоп

6. Яка з ціх страв не панірована?

А) котлета відбивна

Б) ескалоп

В) битки по - київські

7. Для якої страви м'ясо нарізають дрібними шматками?

А) м'ясо хрустке

Б) біфштекс натуральний

В) верещака

8. Скільки на порцію подають котлет відбивних?

А) 1

Б) 2

В) 3

9. В яку страву при приготуванні додають буряковий квас?

А) душенина

Б) шпундра

В) печеня

10. Скільки можна зберігати тушковані страви з м'яса?

А) 4 год

Б) 3 год

В) 2 год



Комментарии