Тест до теми " Страви з м'яса"
1. З якої частини м'яса нарізають ескалоп?
А) корейки
Б) товстий, тонкий краї
В) м'якоті лопатки
2. Для подачі ескалопу використовують....
А) листя салату
Б) крутон з пшеничного хліба
В) кружальця лимону
3.Яка особливість подачі котлет відбивних?
А) кількість при подачі
Б) на кісточку надівають папільйотку
В) температура подачі.
4. З якої частини туші нарізають битки київські?
А) тазостегнова
Б) корейка
В) товстий, тонкий краї
5. Яку страву готують з м'яса свинини?
А) ромштекс
Б) антрекот
В) ескалоп
6. Яка з ціх страв не панірована?
А) котлета відбивна
Б) ескалоп
В) битки по - київські
7. Для якої страви м'ясо нарізають дрібними шматками?
А) м'ясо хрустке
Б) біфштекс натуральний
В) верещака
8. Скільки на порцію подають котлет відбивних?
А) 1
Б) 2
В) 3
9. В яку страву при приготуванні додають буряковий квас?
А) душенина
Б) шпундра
В) печеня
10. Скільки можна зберігати тушковані страви з м'яса?
А) 4 год
Б) 3 год
В) 2 год
Комментарии
Отправить комментарий