Тема «Бутерброди»
тести І – го рівня знань
1. Хліб для відкритих бутербродів нарізають
масою:
а)
10-15гр;
б) 20-30гр;
в)
30-40гр;
г) 40-50гр;
2. Валовини готують з:
а)
пісочного тіста;
б)
дріжджового тіста;
в)
листкового тіста;
3. Продукти укладають на хліб для бутербродів
так. щоб вони:
а)
повністю покрили хліб;
б)
частково покрили хліб;
4. Для приготування відкритих бутербродів
використовують:
а)
одну скибку хліба; б) дві
скибки хліба;
в)
бутербродну булку;
5. Готові бутерброди зберігають:
а) 30хв; б) 1год;
в)
3год; г) зразу
відпускають;
6. Прості відкриті бутерброди готують з:
а)
одного виду продукту; б)
декількох видів продуктів;
7. Термін зберігання варених ковбас не більше:
а) 20
годин з дня виготовлення;
б) 32
години з дня виготовлення;
в) 48
годин з дня виготовлення;
г) 72
години з дня виготовлення;
Тема «Бутерброди»
Тести ІІ – го рівня знань
1. Дайте
класифікацію бутербродів за способом приготування:
а)
б)
в)
г)
д)
є)
е)
й)
к)
л)
2. Розкрийте зміст поняття – складний
бутерброд…………….
3. Встановіть відповідність:
а) тарталетки - корзиночки;
- грінки;
- скибка хліба.
б) валовани
- хлібний батон;
- шпажки;
- корзиночки з листкового тіста.
Тема:
«Бутерброди»
Тести ІІІ – го
рівня знань
1.
Опишіть приготування сандвіча з маслом і м’ясним рулетом.
2.
Розмістіть в правильній послідовності приготування бутербродів закусочних
(канапе):
а) нарізання продуктів;
б) нарізання хліба на смужки;
в) зрізання скоринки з хліба;
г) охолодження;
д) обсмажування на маслі;
е) викладання продуктів;
є) відпуск;
й)
нарізання смужок різної форми;
к) оформлення.
Тема «Бутерброди»
Тести ІУ – го рівня знань
1. На підприємство поступив ніжний і м’який оселедець,
щоб його використати для приготування бутербродів, ваші дії:
2. Після приготування бутербродів залишилася ікра, щоб
запобігти її висиханню, ваші дії:
3. Дайте визначення : ковбаса – це…………………………………….
4. Твердий сир тривалий час зберігався і висох, що
потрібно зробити щоб його освіжити?
Комментарии
Отправить комментарий