Тести до теми " Приготування бутербродів"

 

Тема «Бутерброди»


тести І – го рівня знань

 

1.  Хліб для відкритих бутербродів нарізають масою:

          а) 10-15гр;                                 б) 20-30гр;

          в) 30-40гр;                                 г) 40-50гр;

2.  Валовини готують з:

          а) пісочного тіста;

          б) дріжджового тіста;

          в) листкового тіста;

3.  Продукти укладають на хліб для бутербродів так. щоб вони:

           а) повністю покрили хліб;

           б) частково покрили хліб;

4.  Для приготування відкритих бутербродів використовують:

           а) одну скибку хліба;                 б) дві скибки хліба;

           в) бутербродну булку;

5.  Готові бутерброди зберігають:

         а) 30хв;                  б) 1год;

         в) 3год;                  г) зразу відпускають;

6.  Прості відкриті бутерброди готують з:

         а) одного виду продукту;         б) декількох видів продуктів;

7.  Термін зберігання варених ковбас не більше:

         а) 20 годин з дня виготовлення;

         б) 32 години з дня виготовлення;

         в) 48 годин з дня виготовлення;

         г) 72 години з дня виготовлення;

 

Тема «Бутерброди»

Тести ІІ – го рівня знань

1. Дайте класифікацію бутербродів за способом приготування:

         а)

         б)

         в)

         г)

         д)

         є)

         е)

         й)

         к)

         л)

 

2. Розкрийте зміст поняття – складний бутерброд…………….

 

3. Встановіть відповідність:

        а) тарталетки                                       -   корзиночки;

                                                                      -    грінки;

                                                                      -   скибка хліба.

     

  б) валовани                                                -   хлібний батон;

                                                                      -   шпажки;

                                                                      -   корзиночки з листкового тіста.

 

Тема: «Бутерброди»

 

Тести ІІІ – го рівня знань

 

1. Опишіть приготування сандвіча з маслом і м’ясним рулетом.

 

2. Розмістіть в правильній послідовності приготування бутербродів закусочних (канапе):

      а) нарізання продуктів;

      б) нарізання хліба на смужки;

      в) зрізання скоринки з хліба;

      г) охолодження;

      д) обсмажування на маслі;

      е) викладання продуктів;

      є) відпуск;

      й) нарізання смужок різної форми;

      к) оформлення.


Тема «Бутерброди»

 

Тести ІУ – го рівня знань

 

1. На підприємство поступив ніжний і м’який оселедець, щоб його використати для приготування бутербродів, ваші дії:

 

2. Після приготування бутербродів залишилася ікра, щоб запобігти її висиханню, ваші дії:

 

3. Дайте визначення : ковбаса – це…………………………………….

 

4. Твердий сир тривалий час зберігався і висох, що потрібно зробити щоб його освіжити?

 

Комментарии