Плита електрична КИЙ -В ПЕ - 4

   Плита електрична  КИЙ -В  ПЕ - 4 



4-х комфорна  професійна плита електрична  КИЙ-В ПЕ-4


  • Розмір  конфорок: 294х415 мм
  • Вага : 98 кг
  • Плита відрізняється сучасним дізайном 
  • перемикачі управління конфорками розміщені у верхній частині плити 
  • Плоска  робоча поверхня  дозволяє легко переміщувати наплитний посуд
  • Площа та потужність конфорок дозволяє використовувати посуд великих розмірів 
  • Плита оснащена ступінчастими перемикачами для зручного перемикання і регулювання режимів нагріву конфорок.
  • Плита комплектується регулюючими по висоті ніжками.

Електрична плита КИЙ-В ПЕ-4 з нержавійки призначена для теплової обробки їжі, з її допомогою можна варити,  тушкувати, смажити. Використовується на кухнях різних закладів харчування (ресторани, кафе, бари, закусочні і т.д.). Таке обладнання основа кухні, без нього не зможе ефективно функціонувати будь-який заклад громадського харчування. Забезпечить надійну і безперебійну роботу завдяки якісній збірці, хорошим технічним характеристикам, високій продуктивності, зносостійкості. Плита зроблена українським виробником,  безпечна і проста в експлуатації.


Корпус плити  повністю виготовлені з нержавіючої сталі. Можливість виставляти плиту за рівнем, за допомогою регулюючих опор. Розміщені 4 рівні чавунні конфорки, потужністю по 3 кВт і габаритами 294/415 мм, відмінно підійдуть для різних типів посуду. Зручно і просто переміщати за рахунок суцільної рівної поверхні. Максимальна температура яких становить +400 градусів С , час розігрівання до граничної температурі не більше ніж за 30 хвилин.

Панель управління механічна, перемикач потужності конфорки ступінчастий, має 
4 положення сили нагріву: вимкнений (0), слабкий (I), середній (II), сильний (III).Світлові індикатори повідомляють про включення відповідної конфорки .

 Вбудований захисний термостат, який убезпечить від перегріву і поломки пристрою. Є висувний контейнер для збору жирів і залишків продуктів.


 Правила експлуатації 


- включити конфорки, встановивши ручку перемикача на сильне нагрівання (в положення «III») за 25-30 хвилин до початку роботи, щоб конфорки розігрілися до температури 200-300 ° С;

- встановити на конфорки ємності з продуктами;

- встановити після розігріву конфорок ручку перемикача на середній (положення «II») або слабкий (положення «I») нагрів в залежності від технології приготування їжі.

Після закінчення роботи конфорки відключити, встановивши ручки перемикачів в положення «0», і провести санітарну обробку поверхні конфорок і піддону-жиросборнік після охолодження.

УВАГА! Мийка струменем води не допускається! Після санітарної обробки піддону-жиросборніка його необхідно встановити на попереднє місце.


УВАГА! Мийка струменем  води НЕ допускається!








Комментарии