Шафа жарочна КИЙ-В ШЖ-2


Шафа жарочна  КИЙ-В ШЖ-2








Шафи жарочні промислові відносяться до теплового обладнання для професійної експлуатації на підприємствах громадського харчування. Вони мають великий запас потужності, розраховані на інтенсивну щоденну експлуатацію протягом всього робочого дня.



Жарочні шафи призначені для приготування і доведення до готовності різних кулінарних страв, розігріву або підтримання їх в гарячому стані. Також жарочні шафи можна застосовувати для випічки кондитерських виробів, хліба та здоби.



Лицьова обшивка плити виконана з нержавіючої сталі, верхня, бічні і задня панелі з металу з полімерним покриттям і оцинковки.

Жарочна  шафа на 3 рівня GN 2/1 c подом і двома рядами ТЕН - ов (верхній і нижній) для рівномірного розподілу температури нагріву в робочій камері.
Температура в духовці виставляється окремим терморегулятором в діапазоні + 50 ... + 300 ° С.
Окреме регулювання розподілу нагріву верхніх і нижніх тенів духовки виставляється двома 3-х ступінчастими регуляторами.
Природна конвекція всередині робочої камери. 
Щільна теплоізоляція робочої камери для швидкого виходу на робочу температуру і зведення до мінімуму тепловтрат. Економія електроенергії.
Знімні напрямні для дек - зручна чистка камери.
Світлові індикатори нагріву.
Ніжки регулюються по висоті.

 Шафа розігрівається досить швидко - менше, ніж за 30 хвилин. На панелі обладнання є датчики температури і сигнальні лампи. Коли повітря всередині шафи нагріте до найвищої межі температури, тоді тени автоматично вимикаються і вмикаються, коли температура повітря знижена.

 Потужність даної шафи становить 7,6 кВт, має дві секції. Сюди підходять листи розміром: 650х490х40 міліметрів або GN 2/1. Шафа здатна працювати у діапазоні температур від +50 до +300.
Жарочный шкаф

ОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛІ:

  • Температура по робочому об'єму камери розподіляється рівномірно. Цьому сприяє особлива геометрія тенів і те, що на нижньому рівні духовки є теплорозподілювальний под.
  • Тени (нагрівальні елементи) зроблені із нержавіючої сталі. Таким чином продовжується термін експлуатації шафи.
  • Роботу тенів можна регулювати окремо, оскільки є два термодатчика, один з яких регулює роботу нижнього, а інший - верхнього тена. Завдяки світловому індикатору легко можна контролювати роботу тенів.
Жарочный шкаф Жарочный шкаф

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ШЖ-2  КИЙ 

  1. Вид шафи: електрична
  2. Кількість секцій: 2
  3. Розміри обладнання, (д / ш / в), мм: 880х680х1050
  4. Розмір духовки всередині, мм: 695х540х285
  5. Потужність, кВт: 7,6
  6. Напруга, В: 380
  7. Робочі температури, С:: +50 ... + 300
  8. Розмір листа, мм: 650х490х40 або GN 2/1
  9. Вага, кг: 61

ІНСТРУКЦІЯ № 105
 з охорони праці і безпеки життєдіяльності
 при експлуатації жарочної  шафи
1. Загальні вимоги безпеки.
1.1.         До роботи на пекарській шафі допускаються особи не молодші 18 років, які знають принцип роботи і одержали інструктаж з техніки безпеки.
1.2.         Забороняється самостійно проводити ремонт жарочної  шафи.
1.3.         Необхідно дотримуватись правил пожежної безпеки : рукавиці, рушник не повинні знаходитись на дверцях шафи.
2. Вимоги безпеки праці перед початком роботи.
2.1.         Перевірити цілісність електропроводки, наявність і надійність заземлення.
2.2.         Перевірити наявність гумових  килимків .
2.3.         Перевірити справність шафи, наявність терморегулятора, справність тенів.
3. Під час роботи.
3.1.         Не допускати проливання рідини під шафу. Треба пам'ятати, що внутрішня поверхня нагрівається до 300 ° С .
3.2.         Слідкуйте за дверима робочих камер шафи, при відкритті вони повинні фіксуватися в горизонтальному положенні, в закритому - туго прилягають до країв шафи.
3.3.         Не залишати працюючу шафу без нагляду.
4. Після закінчення роботи.
4.1.         Відключити шафу від мережі, охолодити.
4.2.         Промити облицювання і ручки дверей шафи слабким розчином кальцинованої соди.
4.3.         При помічанні в процесі роботи несправності негайно повідомити адміністрацію.

5. Вимоги безпеки праці при аварійних ситуаціях.
         5.1.   Якщо помічені в процесі роботи несправності  негайно повідомити адміністрацію.
       5.2.   Усувати несправності у ввімкненій шафі забороняється.
         5.3.   Надати домедичну допомогу потерпілим.


Комментарии