Жарочна шафа КИЙ ШЖ -2
Тест
1. Для чого призначені жарочні шафи ?
а) тушкування , варіння
б) запікання,випікання
2. Що означає абревіатура ШЖ-2?
3. Яке керування шафи ШЖ- 2 ?
а) сенсорне
б) механічне
4. Скільки термодатчиків в ШЖ-2 ?
а) 2
б) 4
в) 6
5. Чи є вимушена конвекція в ШЖ-2?
а) так
б) ні
6. Яка максимальна температура в робочій камері?
а) 400 0 С
б) 200 О С
в) 300 0 С
7. Який час розігрівання камер шафи ?
а) 1 год
б) 40 хв
в) 30 хв
8. Скільки тенів має одна секція шафи?
а) 2
б) 4
в) 3
9. Чи можна мити камери струменем води ?
а) в жодному разі
б) іноді
в) обов’язково
10 . Яке прибирання потрібно застосовувати для робочих камер ШЖ-2?
а) вологе
б) сухе
Комментарии
Отправить комментарий