Приготування страв з риби, страви з січеної маси

06.09.2018 
Виробниче навчання  по темі : " Приготування страв з риби, страви з січеної маси "

  Кухар не проста професія. І ви переконалися , коли  прийшли після канікул  знову на навчання . Немає практики, все забувається .
Справжнім професіоналом  може стати тільки володар таких особистих якостей, як дисциплінованість, скрупульозність, кмітливість, здатність швидко приймати рішення, а також відповідальність, передбачливість і цілеспрямованість. Крім того, справжній кухар також повинен володіти відмінною координацією, залізним здоров'ям і фізичною витривалістю, чутливим нюхом і смаком, а головне - феноменальною пам'яттю.


Втім, усього перерахованого вище ще недостатньо для того, щоб вважатися професійним кухарем. Адже для створення справжніх кулінарних шедеврів мало слідувати встановленим канонам. 







Кухар - це, в першу чергу, винахідник, новатор, першовідкривач, справжній алхімік кулінарної справи, здатний створити справжнє кулінарне диво, застосовуючи мислимі і немислимі поєднання цілком традиційних продуктів.

Комментарии