06.09.2018
Виробниче навчання по темі : " Приготування страв з
риби, страви з січеної маси "
Кухар не проста професія. І ви переконалися , коли
прийшли після канікул знову на навчання . Немає практики, все забувається
.
Справжнім професіоналом може стати тільки володар таких
особистих якостей, як дисциплінованість, скрупульозність, кмітливість,
здатність швидко приймати рішення, а також відповідальність, передбачливість і
цілеспрямованість. Крім того, справжній кухар також повинен володіти відмінною
координацією, залізним здоров'ям і фізичною витривалістю, чутливим нюхом і
смаком, а головне - феноменальною пам'яттю.
Втім, усього перерахованого вище ще недостатньо для того, щоб
вважатися професійним кухарем. Адже для створення справжніх кулінарних шедеврів
мало слідувати встановленим канонам.
Кухар - це, в першу чергу, винахідник,
новатор, першовідкривач, справжній алхімік кулінарної справи, здатний створити
справжнє кулінарне диво, застосовуючи мислимі і немислимі поєднання цілком
традиційних продуктів.






Комментарии
Отправить комментарий